Släktdata utställningSläktdata är en ideell förening som har som huvudmål att göra så många avskrivna eller indexerade kyrkböcker som möjligt fritt tillgängliga för släktforskning.

Registren har ställts till vårt förfogande av släktforskare från olika delar av landet, som har lagt ner ett mycket omfattande frivilligt arbete med att digitalisera kyrkböcker.

Är du intresserad av att hjälpa till med att utöka våra register eller vill stödja vår verksamhet genom att bli medlem i föreningen? 

Medlemsavgiften är 150 kr/år och kan sätts in på plusgiro 410 40 40-3. Om du betalar via plusgiro ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

När du blir medlem sparas dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Enligt den nya personuppgiftsförordningen GDPR behöver vi ditt godkännande för att kunna spara uppgifterna. Genom att skicka in medlemsansökan förutsätter vi att du godkänner att vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister och är villig ta emot viss medlemsinformation via e-post.

Välkommen att bli medlem!

Vi tar swish

Du kan även använda Swish direkt till nummer 1234999884 om du vill bli medlem eller stödja föreningen med valfri summa.

För att bli medlem fyll i formuläret nedan och ange om du swishar eller vill att vi ska skicka ett inbetalningskort.  Om du swishar direkt glöm inte att ange din e-postadress om du vill bli kontaktad med medlemsinformation.

 


Bli medlem i föreningen släktdata.