Pressrum

 

Startsida

Tema

Program

Föreläsningar

Riksstämma

Utställning

Utfärder

Logi

Mat

Vägbeskrivning

Bra att veta

Kontakta oss

Bokning/Anmälan

Pressrum

Sidan uppdaterad

2005-08-30

Mötesplats för journalister som är intresserade av att rapportera från Släktforskardagarna i Göteborg och söker information, kontakter och material om aktuell släktforskning före evenemanget

Pressreleaser och artiklar för publicering
Presstjänst
Kontaktpersoner
Arbetsvillkor
Lokaler

 

Pressreleaser och artiklar för publicering

Upp

Presstjänst
Under tiden före släktforskardagarna hjälper vi gärna till med kontakter för den som söker material, intervjupersoner etc. för artiklar om släktforskning och närliggande ämnen. Vi är också tacksamma för förslag till aktiviteter och faktamaterial som kan vara av särskilt intresse.
Ackreditering: Lämna uppgift om om medium och mailadress så kommer din redaktion automatiskt att få ytterligare informationsmaterial efter hand.

Upp

Kontaktpersoner
Frågor om Göteborgs-programmet är välkomna till vår gemensamma mailadress – frågor och önskemål kommer att vidarebefordras till en eller flera personer för besvarande. Du kan också ta kontakt med Christer Lindskog.

Upp

Arbetsvillkor
Allt dokumentation som ställs till förfogande av organisationskommittén och som inte uttryckligen begränsas av upphovsrätt är fritt för publicering.
Föreläsare och utställare som deltar i det officiella programmet får refereras men skall tillfrågas innan deras originalmaterial publiceras.

Upp

Lokaler
De föreningar som står för arrangemangen i Göteborg kommer att ha representanter intill Stadsmuseets reception. Vi kommer där att ha små möjligheter att hjälpa till med telefon, nya utskrifter, kopiering etc.

Upp

 

Huvudsponsorer

 

 

 

 

Övriga sponsorer